Je afspraak staat gepland!

Bedankt voor het inplannen van deze videocall.
Ik ben benieuwd naar je verhaal en kijk uit naar ons gesprek!

WordPress website laten maken

Maak kennis met mij

Het is alweer 15 jaar geleden dat ik mijn eerste stap in de wereld van ondernemen zette. Mijn passie voor het bouwen van websites uitte zich al tijdens mijn middelbareschooltijd toen ik nog op het Twickel College in Hengelo zat. In die periode ontstond ook mijn eerste website project, een website voor mijn voetbalteam. Niet veel later kwam daar een eerste officiële klant bij, een eetcafé in het centrum van Hengelo. Toen wist ik het: hier ligt mijn hart.
 

Blijf op de hoogte

Heb je vragen of een specifieke wens?

Voor je de knoop doorhakt is het prettig om alle details helder te hebben. 
Plan een call in en ik sta voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden.

Stuur een bericht

Heb je een vraag, wil je meer informatie of direct een offerte aanvragen? Vul het formulier in en ik neem contact met je op.